A tagok azért hozták létre a társaságot, hogy a termékek és szolgáltatások közös pályáztatásával versenyhelyzetet teremtsenek, és a legkedvezőbb ajánlat elfogadásával a közvetlenül szerződő tagok részére megtakarításokat érjenek el. Ez a célkitűzés az eltelt időszakban sikeresen megvalósult és eredményeket hozott. Taggazdaságaink éves viszonylatban mintegy 100 millió forint megtakarítást értek el a beszerzések és szolgáltatások pályáztatásával.

A Kft. az alábbi területeken végez ügynöki tevékenységet a gazdálkodók érdekében.

  1. Üzemanyag (gázolaj, benzin).
  2. Kenőanyagok (motorolajok, zsírok).
  3. Takarmány fehérjék (szója, napraforgó, repce stb. )
  4. Mezőgazdasági alkatrész kereskedelem.
  5. Munkaruha és védőfelszerelés.
  6. GSM és vezetékes telefon, internet pályáztatás.
  7. Papír, írószer, irodai gépek forgalmazása.
  8. Érintésvédelem, villámvédelem szabványossági felülvizsgálat szolgáltatása.
  9. Rágcsálóirtás és gabona fertőtlenítés.

Terveink között szerepel a tevékenység további kiterjesztése, amire a társasági szerződés is lehetőséget biztosít. Szeretnénk, ha minél több gazdálkodó és gazdasági társaság ismerné fel az összefogásból adódó előnyöket és csatlakozna a beszerző és értékesítő társaságunkhoz.

A nagyobb érdekérvényesítés csak úgy lehetséges, ha növeljük a beszerzés valamint az értékesítés területén a piaci részesedésünket.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a „Hajdú Agrárintegrációs” Kft. nem profitcentrumként működik. Az elért eredmények elsősorban a tagjainknál jelennek meg. A Kft. ügynöki – jutaléka csak a működés költségeit fedezi.

Minden kérdésre szívesen válaszolunk és mindenkit szívesen látunk a tagjaink között.

Comments are closed.

loading